Privilege Beauty & Footcare sinds 2001 hét adres voor de uiterlijke verzorging! – Gratis verzending in NL vanaf  € 50,00 – Vóór 14.00 uur besteld = vandaag verzonden (ma-vrij)

CLASSIC
MENU

MEGA
MENU

DR.BELTER COSMETICS

Is een uitgebreide schoonheidsverzorgingslijn met natuurlijke en weten­schappelijk ontwikkelde producten, gemaakt van geselecteerde hoog­waardige en plantaardige grondstoffen. De productrange bestaat uit 11 complete verzorgingslijnen voor een optimale en methodische verzorging voor elk huidtype en elke leeftijdsgroep.

755_belenergen_phyto_sensation_cream_

DR.BELTER BEL ENERGEN

Is een uitgebreide schoonheidsverzorgingslijn met natuurlijke en weten­schappelijk ontwikkelde producten, gemaakt van geselecteerde hoog­waardige en plantaardige grondstoffen. De productrange bestaat uit 11 complete verzorgingslijnen voor een optimale en methodische verzorging voor elk huidtype en elke leeftijdsgroep.

DR.BELTER INNOVATIE

De biochemicus en hoofd van het onderzoeks- en ontwikkelingsteam, Dr. Clemens Belter ontwikkelt en optimaliseert continu alle Dr. Belter produc­ten in eigen laboratoria. De laboratoria voor microbiologie en kwaliteitson­derzoek garanderen absolute topkwaliteit en veiligheid.

DR.BELTER EXPERTISE 40 JUBILEUM PRODUCTEN

Een hoogwaardige limited edition crème speciaal geproduceerd voor het 40 jaar jubileum van Dr Belter Cosmetics. Expertise 40 is het resultaat van 40 jaar expertise en ontwikkeling van Dr Belter.
– Revitaliserende crème voor dag & nacht.
– geschikt voor ieder huid

DR.BELTER MAN

Een hoogwaardige limited edition crème speciaal geproduceerd voor het 40 jaar jubileum van Dr Belter Cosmetics. Expertise 40 is het resultaat van 40 jaar expertise en ontwikkeling van Dr Belter.
– Revitaliserende crème voor dag & nacht.
– geschikt voor ieder huid

DR.BELTER DIVERSITEIT

Mascara Dr Belter Lash Perfector Zwart - 10 st. + display

Het Dr. Belter development team wordt geïnspireerd door de fascinerende diversiteit van de natuur en gebruikt deze om met behulp van waardevol­le binnenlandse- en exotische kruiden nieuwe werkstoffen en formules samen te stellen. De werkzame bestanddeelgroepen zijn huid-identieke plantaardige complexen en zee-extracten.

DR.BELTER BIO CLASSICA

De BioClassica producten worden geformuleerd volgens het Dr Belter GREENTEC concept: zonder minerale olie, siliconenolie, parabenen, PEG, palmolie als grondstof, kleurstoffen en dierlijke bestanddelen. Klassieke cosmetische ingrediënten, zoals zijde, vitaminen, traditionele platenextracten en algen, worden gecombineerd met zeer innovatieve, gedeeltelijk gepatenteerde werkzame stoffen, zoals biomimetische DLS, time-release bollen, en het matrixvormende Glucolift complex. De individuele formules zijn ontwikkeld om een breed spectrum van positieve effecten te verschaffen voor verschillende huidtypen en huidleeftijden. Deze productlijn is in het bijzonder geschikt ter preventie van voortijdige veroudering.

DR.BELTER LINIE A

Linie A biedt speciale en zeer effectieve producten om een zachte, effectieve behandeling voor mensen met een zeer vette huid met een neiging tot de ontwikkeling van acne. De formules zijn ontworpen om actief in te gaan tegen overtollige talgproductie, overmatig vette huid, ontwikkeling van puistjes en sterke groei van acne bacteriën met de resulterende aanmaak van vetzuren die leiden tot ontsteking van de talgklieren.

DR.BELTER LINIE N

Basis huidverzorgings lijn die speciaal geschikt is voor de jonge en beginnende gebruiker, zonder huidproblemen. De linie N bevat zachte, natuurlijke en biologische ingrediënten die de elasticiteit, schoonheid en jeugdigheid van de huid behouden. Hierdoor worden kleine tekortkomingen in de huid gecompenseerd en wordt tegelijkertijd de weerstand van de huid ondersteund.

DR.BELTER EXPERTISE

- Lava Shells (thermo)

Het familiebedrijf Belcos Gmbh R&D heeft al meer dan 40 jaar ervaring en expertise in onderzoek, ontwikkelen en het fabriceren van Cosmetics op basis van contractmanufacturing. Inmiddels is de tweede generatie Belter werkzaam in het bedrijf en zij hebben met name gezorgd voor een wereldwijde expansie naar inmiddels meer dan 50 landen.

DR.BELTER STIMULA

Met de Stimula producten ontvangt de rijpere, futloze huid een Multi dynamische anti- aging verzorging. De plantaardige vetten en de pro- medische werkstoffen, zorgen voor een zachte huid en worden gebruikt om voortijdige veroudering tegen te gaan. De cel- herstellende producten in combinatie met de professionele behandel mogelijkheden stimuleren zichtbaar de huidverjonging.
De zijdezachte, rijke structuren, in combinatie met de witte Lotus essenties zorgen voor een heerlijke beleving. De stimula huidverzorging bestaat uit 3 verzorgingslijnen, elk bestaande uit een multi- actief concentraat, een regenererende crème.

DR.BELTER INTENSA AMPULLEN

Het gebruik van ampullen is een van de hoogtepunten in cosmetische zorg. De diversiteit van de ampullen lijn van DR.BELTER® wordt gekenmerkt door de unieke zuiverheid en de effectiviteit van de hoge dosering en bovenal de natuurlijke ingrediënten. Ampullen kunnen zichtbaar, snel en succesvol, specifieke huidproblemen aanpakken. Van de eerste tot de laatste druppel zullen deze kostbare ampullen u overtuigen. Korte applicaties, gedurende een lange tijd, hebben bewezen uiterst succesvolle resultaten te geven.

DR.BELTER INTENSA MED FRUITZUREN

Een chemische peeling met fruitzuren is een bewezen, natuurlijke en effectieve methode voor succesvolle behandeling van een probleem en door de zon beschadigde huid.
Het regelmatig behandelen van de huid met fruitzuren leidt tot een activering van de celdeling in de basale laag, met als gevolg een verhoogde vernieuwing van de huidlagen.

DR.BELTER TRADITIE

Er wordt in alle opzichten waarde gehecht aan traditionele principes (Duit­se Gründlichkeit), de kwaliteit en de professionaliteit zal ook in de toekomst bewaard blijven.

Alle producten worden ontwikkeld, vervaardigd, gevuld, verpakt in het hoofdkwartier in Braunschweig, Duitsland.

DR.BELTER TRADITIE

Dr Belter Sleeping Beauty vanity case

Er wordt in alle opzichten waarde gehecht aan traditionele principes (Duit­se Gründlichkeit), de kwaliteit en de professionaliteit zal ook in de toekomst bewaard blijven.

Alle producten worden ontwikkeld, vervaardigd, gevuld, verpakt in het hoofdkwartier in Braunschweig, Duitsland.

DR.BELTER SAMTEA BODY

Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek van het dagelijks leven. Jezelf dat moment van lichamelijke verzorging en ontspanning gunnen. Samtea biedt een uitgebreide en effectieve verzorgings/ wellness serie. Een totaal verzorgingsconcept, door een combinatie van natuurproducten en wetenschappelijke formules. Er is niet alleen gedacht aan de verzorging van het lichaam, maar ook aan de totale verzorging van alle zintuigen van de mens.

DR.BELTER GREENTEC MAKE-UP

Lash Perfection Mascara van Dr Belter ZWART. Xtracurl rubber borsteltje voor perfectie, 3D texturing, bevat verzorgende bestanddelen zoals Hyaluronzuur, zijde textuur mascara, vrij van Parabenen.

DR.BELTER SUN

Optimale verzorging voor behoud van de natuurlijke schoonheid van de huid is het voornaamste doel van deze zonverzorgingslijn. Genieten van de zon en het buitenleven, zonder dat hiervoor de prijs van een versnelde huidveroudering voor betaald is een uitdaging voor cosmetische huidverzorging en de cosmetische behandelingen van de schoonheidsspecialistes. Dr. Belter Cosmetic maakt een duidelijk statement: Alle intensieve Uv-stralen zorgen voor extreme stress voor de menselijke huid, welke kan leiden tot onherstelbare schade van de huid. De Dr. Belter zon verzorgingsproducten zijn ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke kennis om veiligheid en effectiviteit te kunnen garanderen. De crèmes zijn zeer vriendelijk voor de huid, met een zachte, niet plakkerige consistentie die makkelijk aan te brengen is en maximale bescherming en verzorging biedt.

Dr_Belter_Logo-Small

Dr.Belter Expert & Story of succes Aimazing

Play Video

DR.BELTER ALLE PRODUCTEN

Zeezout & Suikerscrub - 500 ml
Zeezout & Suikerscrub – 500 ml
Zeezout & Suikerscrub - 250 ml
Zeezout & Suikerscrub – 250 ml
Vochtigheidsgel - 100 ml
Vochtigheidsgel – 100 ml
Vochtigheidsgel -  50 ml
Vochtigheidsgel – 50 ml
VivaCell, vinotherapy cream mask - 75 ml
VivaCell, vinotherapy cream mask – 75 ml
VivaCell, vinotherapy cream mask - 250 ml
VivaCell, vinotherapy cream mask – 250 ml
VivaCell GlowSerum Salon NEW - 30 ml
VivaCell GlowSerum Salon – 30 ml
VivaCell GlowSerum NEW - 30 ml
VivaCell GlowSerum – 30 ml
VivaCell 24 anti-age revitalizing cream NEW - 50 ml
VivaCell 24 anti-age revitalizing cream 50 ml
VivaCell 24 anti-age revitalizing cream NEW - 100 ml
VivaCell 24 anti-age revitalizing cream – 100 ml
VivaCell - 10 stuks
VivaCell – 10 stuks
Vitamine Velvet Care Olie - 250 ml
Vitamine Velvet Care Olie – 200 ml
H_0211_bioclassica_velvety_cream_cleanser_300_dpi
Velvety Cream Cleanser – 500 ml
211_bioClassica_velvety_cream_
Velvety Cream Cleanser – 200 ml
Ultima Lip Care 365 dagen - 8 ml
Ultima Lip Care 365 dagen – 8 ml
Thermo Guarana Masker - 150 gr
Thermo Guarana Masker – 150 gr
Thermo Contour Complex - 250 ml
Thermo Contour Complex – 250 ml
Thermisch Modelage maskers MINI - 3 stuks
Thermisch Modelage maskers MINI – 3 stuks
Thermisch Modelage - 500 gr
Thermisch Modelage – 500 gr
Thalasso Essence - 50 ml
Thalasso Essence – 50 ml
Tasje "recycling papier" kleine maat - 20 stuks
Tasje “recycling papier” kleine maat – 20 stuks
Tas "recycling paper" Jubileum - 20st.
Tas “recycling paper” Jubileum – 20st.
Synthetische kwast, t.b.v. Fruitzuur
Synthetische kwast, t.b.v. Fruitzuur
Superior Night Care NEW - 50 ml
Superior Night Care – 50 ml
Sun Protection Face Elixer SPF 30 - 50 ml
Sun Protection Face Elixer SPF 30 – 50 ml
Sun Protection Emulsion SPF 30 - 200 ml
Sun Protection Emulsion SPF 30 – 200 ml
Sun Protection Emulsion SPF 20 - 200 ml
Sun Protection Emulsion SPF 20 – 200 ml
Special Gentle mask - 75 ml
Special Gentle mask – 75 ml
Special Gentle mask - 250 ml
Special Gentle mask – 250 ml
Spatels
Spatels “DR BELTER” – 10 stuks
Solid-Bio-Matrix VivaCell 10 x vlies + 3 x 100 ml Gel
Solid-Bio-Matrix VivaCell 10 x vlies + 3 x 100 ml Gel
Solid-Bio-Matrix Ginko Biloba - 10 x Vlies + 3 x 100 ml Gel
Solid-Bio-Matrix Ginko Biloba – 10 x Vlies + 3 x 100 ml Gel
Solid-Bio-Matrix Dermo Relax 10 x vlies + 3 x 100 ml Gel
Solid-Bio-Matrix Dermo Relax 10 x vlies + 3 x 100 ml Gel
Solid-Bio-Matrix Caviar - 10 x Vlies + 3 x 100 ml Gel
Solid-Bio-Matrix Caviar – 10 x Vlies + 3 x 100 ml Gel
Solid-Bio-Matrix Aloë Vera - 10 x Vlies + 3 x 100 ml Gel
Solid-Bio-Matrix Aloë Vera – 10 x Vlies + 3 x 100 ml Gel
Soft Peeling Dr Belter -  50 ml
Soft Peeling Dr Belter – 50 ml
Shaping Bandage t.b.v. V-Shape behandeling
Shaping Bandage t.b.v. V-Shape behandeling
Shake it! Test set - 3x 3 Sachets + Shaker (intro aanbieding)
Shake it! Test set – 3x 3 Sachets + Shaker
Shake it! Shaker - 1 st.
Shake it! Shaker – 1 st.
Shake it! Masker Peel-Off - VivaCell - inhoud 10 st.
Shake it! Masker Peel-Off – VivaCell – inhoud 10 st.
Shake it! Masker Peel-Off - Koolstof Detox - 10 st.
Shake it! Masker Peel-Off – Koolstof Detox – 10 st.
Shake it! Masker & Massage Crème Mouse - Antioxidant - 10 st.
Shake it! Masker & Massage Crème Mouse – Antioxidant – 10 st.
Shake it! Masker & Massage Aqua Mouse - Appel stamcellen - 10 st
Shake it! Masker & Massage Aqua Mouse – Appel stamcellen – 10 st
Sensitive Silver foot balm - 100 ml
Sensitive Silver foot balm – 100 ml
Sensitive Silk Gel - 100 ml
Sensitive Silk Gel – 100 ml
Sensitive Cristal Gel - 100 ml
Sensitive Cristal Gel – 100 ml
Self Tanning Mousse Set (tasje + waaijer penseel)- 100 ml
Self Tanning Mousse Set (tasje + waaijer penseel)- 100 ml
Self Tanning Mousse - 100 ml
Self Tanning Mousse – 100 ml
Reinigingsgel Linie N - 500 ml
Reinigingsgel Linie N – 500 ml
Quickstart Gel Cleansing wash - 200 ml
Quickstart Gel Cleansing wash – 200 ml
Quick Lift Eye Contour Collagen-patch Mask - set
Quick Lift Eye Contour Collagen-patch Mask – set
Purifying mask - 50 ml
Purifying mask – 50 ml
Purifying mask - 100 ml
Purifying mask – 100 ml
213_bioClassica_pure_balance_refiner_
Pure Balance Refiner 24H – 50 ml
226_bioClassica_pure_balance_fluid_
Pure Balance Fluid – 50 ml
H_0226_bioclassica_pure_balance_fluid_300_dpi
Pure Balance Fluid – 100 ml
Phyto Sensation Pakking - 250 ml
Phyto Sensation Pakking – 250 ml
Phyto Sensation Massage Concentraat - 3 x 9 ml
Phyto Sensation Massage Concentraat – 3 x 9 ml
761_belenergen_phyto_sensation_elixir_
Phyto Sensation Elixer – 30 ml
755_belenergen_phyto_sensation_cream_
Phyto Sensation Anti-Aging Cream – 50 ml
Phyto sensation 100
Phyto Sensation Anti-Aging Cream – 100 ml
Phyto Reinigings Lotion - 500 ml
Phyto Reinigings Lotion – 500 ml
Perfect Recovery Body Cream - 250 ml
Perfect Recovery Body Cream – 250 ml
Oriental Peeling Handschoen - 1 stuk
Oriental Peeling Handschoen – 1 stuk
Orangelotion - 500 ml
Orangelotion – 500 ml
Orangelotion - 200 ml
Orangelotion – 200 ml
Orange & Eucalyptus foot bath concentraat - 500 ml
Orange & Eucalyptus foot bath concentraat – 500 ml
Oogmake-up Remover Lotion - 250 ml
Oogmake-up Remover Lotion – 250 ml
Oogmake-up Remover Lotion - 125 ml
Oogmake-up Remover Lotion – 125 ml
Oogmake-up / Lippen Remover lotion Duo - 250 ml
Oogmake-up / Lippen Remover lotion Duo – 250 ml
Oogmake-up / Lippen Remover lotion Duo - 125 ml
Oogmake-up / Lippen Remover lotion Duo – 125 ml
Ooglidlotion - 250 ml
Ooglidlotion – 250 ml
Oceanica, silver detox algea mask - 75 ml
Oceanica, silver detox algea mask – 75 ml
Oceanica, silver detox algea mask - 250 ml
Oceanica, silver detox algea mask – 250 ml
Nutritive Oogbalsem - 50 ml
Nutritive Oogbalsem – 30 ml
Nobless Fresh Tonic NEW - 500 ml
Nobless Fresh Tonic NEW – 500 ml
Nobless Fresh Tonic NEW - 200 ml
Nobless Fresh Tonic NEW – 200 ml
Nobless Cleansing Oil NEW - 500 ml
Nobless Cleansing Oil NEW – 500 ml
Nobless Cleansing Oil NEW - 200 ml
Nobless Cleansing Oil NEW – 200 ml
Nobless Cleansing Milk NEW - 500 ml
Nobless Cleansing Milk NEW – 500 ml
Nobless Cleansing Milk NEW - 200 ml
Nobless Cleansing Milk NEW – 200 ml
No. 9 Adstringent - 10 stuks
No. 9 Adstringent – 10 stuks
No. 8 Champagne-OPC - 10 stuks
No. 8 VinoTherapy -OPC – 10 stuks
No. 7 Aloë Vera - 10 stuks
No. 7 Aloë Vera – 10 stuks
No. 6 Anti-Irritatie - 10 stuks
No. 6 Anti-Irritatie – 10 stuks
No. 5 Sleeping Beauty - 10 stuks
No. 5 Sleeping Beauty – 10 stuks
No. 4 Algen - 10 stuks
No. 4 Algen – 10 stuks
No. 3 Vitamine-Ginseng - 10 stuks
No. 3 Vitamine-Ginseng – 10 stuks
No. 2 Hydratant/Hy-O-Silk - 10 stuks
No. 2 Hydratant/Hy-O-Silk – 10 stuks
No. 16 Hyaluron Zuur Factor 5 - 10 stuks
No. 16 Hyaluron Zuur Factor 5 – 10 stuks
No. 15 VivaCell-Grenadine - 10 stuks
No. 15 VivaCell-Grenadine – 10 stuks
No. 14 Physio-Energy - 10 stuks
No. 14 Physio-Energy – 10 stuks
No. 13 Lifting-Essence - 10 stuks
No. 13 Lifting-Essence – 10 stuks
No. 12 Bio-Dynamic Serum - 10 stuks
No. 12 Bio-Dynamic Serum – 10 stuks
No. 11 Caviaar-Oligomer - 10 stuks
No. 11 Caviaar-Oligomer – 10 stuks
No. 10 Peeling Special - 10 stuks
No. 10 Peeling Special – 10 stuks
No. 1 Ginko Biloba - 10 stuks
No. 1 Ginko Biloba – 10 stuks
217_bioClassica_nightcare_plus_
Night Care Plus, droge huid – 50 ml
NaturaVital, rich baobab stay-on vitamine mask - 75 ml
NaturaVital, rich baobab stay-on vitamine mask – 75 ml
NaturaVital, rich baobab stay-on vitamine mask - 250 ml
NaturaVital, rich baobab stay-on vitamine mask – 250 ml
Natura Vital Aroma - 30 ml
Natura Vital Aroma – 30 ml
Native-Bio-Matrix - 5 x Vlies + 1 x 100 ml Gel
Native-Bio-Matrix – 5 x Vlies + 1 x 100 ml Gel
Multibenefit CB colour balm SPF 15 no. 2 - 100 ml
Multibenefit CB colour balm SPF 15 no. 2 – 100 ml
Multibenefit CB colour balm SPF 15 no. 1 - 50 ml
Multibenefit CB colour balm SPF 15 no. 1 – 50 ml
Multibenefit CB colour balm SPF 15 no. 1 - 100 ml
Multibenefit CB colour balm SPF 15 no. 1 – 100 ml
Multibenefit CB colour balm SPF 15 no. 0 - 50 ml
Multibenefit CB colour balm SPF 15 no. 0 – 50 ml
Multibenefit CB colour balm SPF 15 no. 0 - 100 ml
Multibenefit CB colour balm SPF 15 no. 0 – 100 ml
Multi-active Eye Contour Serum 15ml
Multi-active Eye Contour Serum 15ml
Mineral Heat - set deap heat (10 st.)
Mineral Heat – set deap heat 10 st.
Mineral Heat - set comfort (10 st.)
Mineral Heat – set comfort 10 st.
Microcrystal Créme Pelling - 250 ml
Microcrystal Créme Pelling – 250 ml
Micro Fiber Gloves Dr Belter super soft - set 2 stuks
Micro Fiber Gloves Dr Belter super soft – set 10 stuks
Massage Olie - 500 ml
Massage Olie – 500 ml
Massage Milk - 500 ml
Massage Milk – 500 ml
Massage Balm Sheabutter & Baobab - 230 ml
Massage Balm Sheabutter & Baobab – 230 ml
Maskerspatel
Masker spatel voor Alginaat of crème maskers
Makerkwast
Maskerkwast Zijdezacht met Dr Belter logo
Mascara Dr Belter Lash Perfector Zwart - p. stuk
Mascara Dr Belter Lash Perfector Zwart – p. stuk
Lumination Secret, radiance performance mask - 75 ml
Lumination Secret, radiance performance mask – 75 ml
Lumination secret, radiance performance mask - 250 ml
Lumination secret, radiance performance mask – 250 ml
775_belenergen_lumination_secret_elixir_
Lumination Secret Radiance Performance Elixer – 30 ml verkoop
775_belenergen_lumination_secret_elixir_
Lumination Secret Radiance Performance Elixer – 30 ml salon
774_belenergen_lumination_secret_radiance_cream_
Lumination Secret Radiance Performance Cream – 50 ml
Lumination secret 100
Lumination Secret Radiance Performance Cream – 100 ml
Lumination Secret Radiance Peel off mask - 5 stuks
Lumination Secret Radiance Peel off mask – 5 stuks
Lotus Douche/Bad gel - 250 ml
Lotus Douche/Bad gel – 250 ml
Lippenbalsem - 15 ml
Lippenbalsem – 15 ml
Lipo Activator - 50 ml
Lipo Activator – 50 ml
Lava Massage Schelp - per stuk
Lava Massage Schelp – per stuk
Klantenkaarten
Klantenkaarten “DR BELTER” – 100 stuks
Kamillen Massage Créme - 250 ml
Kamillen Massage Créme – 250 ml
Intensa Nail Serum - 20 ml
Intensa Nail Serum – 20 ml
Intensa Nail Protection fluid - 20 ml
Intensa Nail Protection fluid – 20 ml
Intensa Nail Care oil - 20 ml
Intensa Nail Care oil – 20 ml
Intensa Handcréme - 75 ml
Intensa Handcréme – 75 ml
Intensa Cuticle remover - 20 ml
Intensa Cuticle remover – 20 ml
Hydro Massage Powder
Hydro Massage Powder
220_bioClassica_hydra_dayshield_30_
Hydra Dayshield +SPF – 50 ml
H_0220_bioclassica_hydra_dayshield_30_300_dpi
Hydra Dayshield +SPF – 100 ml
Hyaluronic Factor 5, aquasilk hydroboost mask - 75 ml
Hyaluronic Factor 5, aquasilk hydroboost mask – 75 ml
Hyaluronic Factor 5, aquasilk hydroboost mask - 250 ml
Hyaluronic Factor 5, aquasilk hydroboost mask – 250 ml
Silver Spray "Ulra Sensitive" - 100 ml
Silver Spray “Ultra Sensitive” – 100 ml
Handoek
Handdoek “DR BELTER” – per stuk
Handcreme - 75 ml
Handcreme – 75 ml
Handcrème - 100 ml
Handcrème – 100 ml
Hals- en Decolleté Créme - 50 ml
Hals- en Decolleté Créme – 50 ml
Hals- en Decolleté Créme - 100 ml
Hals- en Decolleté Créme – 100 ml
214_bioClassica_gentle_beauty_balm_
Gentle Beauty Balm – 50 ml
H_0214_bioclassica_gentle_beauty_balm_300_dpi
Gentle Beauty Balm – 100 ml
Gastendoek
Gastendoek “DR BELTER” – per stuk
Gaas 10 cm x 5 cm t.b.v. Stimula V-shape behandeling
Gaas 10 cm x 5 cm t.b.v. Stimula V-shape behandeling
Brochures
Full Color Brochure NL 32 pagina’s – 10 stuks
Folders
Full Color Brochure NL 3 luik A4 – 10 stuks
H_0212_bioclassica_fresh_blossomy_tensum_300_dpi
Fresh Blossomy Tensum – 500 ml
212_bioClassica_fresh_blossomy_tensum_
Fresh Blossomy Tensum – 200 ml
Flexibel maskerbakje 15cm + spatel
Flexibel maskerbakje 15cm + spatel
764_belenergen_eye_lift_complex_
Eye Lift Complex – 10 ml
Eye Expert - 15 ml
Eye Expert – 15 ml
Enzym Peeling poeder masker - 250 gr
Enzym Peeling poeder masker – 250 gr
Enzym crème peeling - 50 ml
Enzym crème peeling – 50 ml
Enzym crème peeling - 250 ml
Enzym crème peeling – 250 ml
Energy Essence - 50 ml
Energy Essence – 50 ml
Dynamic Hair & Body Shampoo - 200 ml
Dynamic Hair & Body Shampoo – 200 ml
Dynamic Balm - 50 ml
Dynamic Balm – 50 ml
Dr Belter Linnen Summer Bag Black
Dr Belter Linnen Summer Bag Black
Douche en Bad Olie - 200 ml
Douche en Bad Olie – 200 ml
Display ampullen compleet - 50 stuks
Display ampullen compleet – 50 stuks
Diabetic Plus foot care mousse - 125 ml
Diabetic Plus foot care mousse – 125 ml
762_belenergen_dermo_relax_serum_
Dermo-Relax Serum Anti Rimpel Gel – 30 ml verkoop
Dermo relax serum 3
Dermo-Relax Serum Anti Rimpel Gel – 30 ml salon
763_belenergen_dermo_relax_ultima_cream_
Dermo-Relax Créme Ultima Lift – 50 ml
Dermo relax 100
Dermo-Relax Créme Ultima Lift – 100 ml
873_intensa-med_dermo_tec_hyaluronic_anti-aging_600x600
Dermo Tec concentrate Hyalluronic Anti-Aging – 3x 9ml ampul Salon
873_intensa-med_dermo_tec_hyaluronic_anti-aging_600x600
Dermo Tec concentrate Hyalluronic Anti-Aging – 9ml ampul
872_intensa-med_dermo_tec_hyaluronic_radiance_600x600
Dermo Tec concentrate Hyalluronic Radiance – 9ml ampul
872_intensa-med_dermo_tec_hyaluronic_radiance_600x600
Dermo Tec concentrate Hyalluronic Radiance – 3x 9ml ampul Salon
871_intensa-med_dermo_tec_hyaluronic_3d_600x600
Dermo Tec concentrate Hyalluronic 3D – 3x 9ml ampul Salon
871_intensa-med_dermo_tec_hyaluronic_3d_600x600
Dermo Tec concentrate Hyalluronic 3D – 9ml ampul
Face & Body Lotion "Ultra Sensitive" 150 ml
Face & Body Lotion “Ultra Sensitive” – 150 ml
Derm-A-Renew Reinigingslotion - 500 ml
Derm-A-Renew Reinigingslotion – 500 ml
Derm-A-Renew Neutralisatie-Gel - 500 ml
Derm-A-Renew Neutralisatie-Gel – 500 ml
Derm-A-ReNew Fruitzuur-Gel 40% - 50 m
Derm-A-ReNew Fruitzuur-Gel 40% – 50 m
Derm-A-ReNew Fruitzuur-Gel 20% - 50 ml
Derm-A-ReNew Fruitzuur-Gel 20% – 50 ml
Derm-A-ReNew Fruitzuur-Gel 10% - 50 ml
Derm-A-ReNew Fruitzuur-Gel 10% – 50 ml
Derm-A-ReNew AHA OleoSerum 10% - 30 ml
Derm-A-ReNew AHA OleoSerum 10% – 30 ml
Derm-A-ReNew AHA Fluid 10% - 30 ml
Derm-A-ReNew AHA Fluid 10% – 30 ml
Delicate Tonic - 500 ml
Delicate Tonic – 500 ml
Delicate Tonic - 200 ml
Delicate Tonic – 200 ml
354_sensibel_delicate_night_
Delicate Night Care 24h – 50 ml
Delicate Day Care Salon - 100 ml
Delicate Day Care Salon – 100 ml
Delicate Day Care 24h -  50 ml
Delicate Day Care 24h – 50 ml
Delicate Cleanser - 500 ml
Delicate Cleanser – 500 ml
Delicate Cleanser - 200 ml
Delicate Cleanser – 200 ml
Daydream tonic 500
Daydream Refreshment Tonic Spray – 500 ml
772_belenergen_daydream_erfrischungstonikum_
Daydream Cleansing Foam – 200 ml
772_belenergen_daydream_erfrischungstonikum_
Daydream Cleansing Foam – 150 ml
216_bioClassica_daycare_plus_
Day Care Plus, droge huid – 50 ml
218_bioClassica_day&night_special_
Day & Night Special Cream 24h – 50 ml
H_0218_bioclassica_day_n_night_special_300_dpi
Day & Night Special Cream 24h – 100 ml
CV Soft Lifting Masker met Vit. E + Vit. Complex - 9 sets
CV Soft Lifting Masker met Vit. E + Vit. Complex – 9 sets
CV Soft Lifting Mask met Belisome - 9 sets
CV Soft Lifting Mask met Belisome – 9 sets
CV eye contour gel mask - 20 stuks
CV eye contour gel mask – 20 stuks
CV eye contour gel mask - 10 stuks
CV eye contour gel mask – 10 stuks
Cupping Massage Cup Siliconene dia 5cm
Cupping Massage Cup Siliconene dia 5cm
Cupping glass 2 cm
Cupping glass 2 cm
CryoMoist, ultrafresh refining mask - 75 ml
CryoMoist, ultrafresh refining mask – 75 ml
CryoMoist, ultrafresh refining mask - 250 ml
CryoMoist, ultrafresh refining mask – 250 ml
Creme Jubliee Expertise 40 - 50 ml
Creme Jubliee Expertise 40 – 50 ml
Créme Deodorant - 50 ml
Créme Deodorant – 50 ml
Crème Carotin - 50 ml
Crème Carotin – 50 ml
Crème Carotin - 100 ml
Crème Carotin – 100 ml
Couperosis Serum 30 ml
Couperosis Serum 30 ml
Couperosis Peel-Off Mask - 5 st.
Couperosis Peel-Off Mask – 5 st.
Couperosis Pakking / Masker 75 ml
Couperosis Pakking / Masker 75 ml
Couperosis Pakking / Masker 250 ml
Couperosis Pakking / Masker 250 ml
Couperosis Hydroprotective Crème 50 ml
Couperosis Hydroprotective Crème 50 ml
Couperosis Hydroprotective Crème 100 ml
Couperosis Hydroprotective Crème 100 ml
Couperosis Compact Crème 30 ml
Couperosis Compact Crème 30 ml
Comfort Hand & Body Lotion - 200 ml
Comfort Hand & Body Lotion – 200 ml
Comfort Cream - 100 ml
Comfort Cream – 100 ml
Comfort Cream -   50 ml
Comfort Cream – 50 ml
Clarity Duo - 2 x 4 ml
Clarity Duo – 2 x 4 ml
Clarity Concentrate - 9 ml
Clarity Concentrate – 9 ml
Citrus Fresh foot balm - 100 ml
Citrus Fresh foot balm – 100 ml
Citrus Fresh Aroma - 30 ml
Citrus Fresh Aroma – 30 ml
Choko-relax Essence - 50 ml
Choko-relax Essence – 50 ml
Chlorophyll Active foot balm - 100 ml
Chlorophyll Active foot balm – 100 ml
Caviar Balance Complex - 10 stuks
Caviar Balance Complex – 10 stuks
773_belenergen_caviar_artica_balance_serum_
Caviar Arctica Balance Revitalizing Serum – 30 ml verkoop
768_belenergen_caviar_artica_balance_cream_
Caviar Arctica Balance Multi Active Repair Créme – 50 ml
Caviar 100
Caviar Arctica Balance Multi Active Repair Créme – 100 ml
Callus Reducing foot balm - 100 ml
Callus Reducing foot balm – 100 ml
Callus Control Intense foot cream - disp. 30 ml
Callus Control Intense foot cream – disp. 30 ml
Body Splash "Feel the Love" - 200 ml
Body Splash “Feel the Love” – 200 ml
Body Splash "Feel the Glow" - 200 ml
Body Splash “Feel the Glow” – 200 ml
Body Splash "Feel the Energy" - 200 ml
Body Splash “Feel the Energy” – 200 ml
Biomimetic Oogcréme - 30 ml
Biomimetic Oogcréme – 30 ml
Biomimetic Oogcréme - 15 ml
Biomimetic Oogcréme – 15 ml
Bio-Satin Body Lotion - 500 ml
Bio-Satin Body Lotion – 500 ml
Bio-Satin Body Lotion - 200 ml
Bio-Satin Body Lotion – 200 ml
Bio Vital foot deodorant - 100 ml
Bio Vital foot deodorant – 100 ml
Bio Resource Elixer NEW - 30 ml
Bio Resource Elixer – 30 ml
Bio Resource 24 nourishing cream NEW - 100 ml
Bio Resource 24 nourishing cream – 100 ml
Bio Recourse 24 nourishing cream NEW - 50 ml
Bio Recourse 24 nourishing cream – 50 ml
Bio Dynamic OleoSerum Salon NEW - 30 ml
Bio Dynamic OleoSerum Salon – 30 ml
Bio Dynamic OleoSerum NEW - 30 ml
Bio Dynamic OleoSerum – 30 ml
Bio Dynamic 24 matrix contouring cream NEW - 50 ml
Bio Dynamic 24 matrix contouring cream – 50 ml
Bio Dynamic 24 matrix contouring cream NEW - 100 ml
Bio Dynamic 24 matrix contouring cream – 100 ml
Bio Dynamic 24 eye contouring cream Salon NEW - 30 ml
Bio Dynamic 24 eye contouring cream Salon – 30 ml
Bio Dynamic 24 eye contouring cream NEW - 15 ml
Bio Dynamic 24 eye contouring cream – 15 ml
Basiscréme w/o 24h Nacht - 100 ml
Basiscréme w/o 24h Nacht – 100 ml
Basiscréme w/o 24h Nacht -  50 ml
Basiscréme w/o 24h Nacht – 50 ml
H_0225_bioclassica_balancing_gel_cleanser_300_dpi
Balancing Gel Cleanser – 500 ml
225_bioClassica_balancing_gel_cleanser_
Balancing Gel Cleanser – 200 ml
Aventurine Sticks Jade - 2 stuks
Aventurine Sticks Jade – 2 stuks
AquaSilk Treatment Set Display + 12 st.
AquaSilk Treatment Set Display + 12 st.
AquaSilk Treatment Set 12 st.
AquaSilk Treatment Set 12 st.
Aqua SPA foot care mousse - 125 ml
Aqua SPA foot care mousse – 125 ml
H_0224_bioclassica_aquasilk_24_300_dpi
Aqua Silk Serum – 30 ml Salon
E_219_bioclassica_aquasilk_serum_300dpi_
Aqua Silk Serum – 30 ml
E_224_bioclassica_aquaSilk_24_300dpi_
Aqua Silk 24, alle huidtype – 50 ml
H_0224_bioclassica_aquasilk_24_300_dpi
Aqua Silk 24, alle huidtype – 100 ml
Anti-Stress Mask - 5 stuks
Anti-Stress Mask – 5 stuks
Anti Acne Ampullen - 10 stuks
Anti Acne Ampullen – 10 stuks
Ampullen bijsluiter scheurblokje - 50 vel
Ampullen bijsluiter scheurblokje – 20 vel
Ampul doosjes leeg (duo) - 25 stuks
Ampul doosjes leeg (duo) – 20 stuks
Age Control Vital C - 10 stuks
Age Control Vital C – 10 stuks
After Sun Face Treatment - 3 x 4 ml
After Sun Face Treatment – 3 x 4 ml
After Sun Body Treatment - 200 ml
After Sun Body Treatment – 200 ml
Afspraakkaartje
Afspraakkaarten “DR BELTER” – 50 stuks
Acne Reinigingsgel - 500 ml
Acne Reinigingsgel – 500 ml
Acne Reinigingsgel - 200 ml
Acne Reinigingsgel – 200 ml
Acne Reinigings Lotion - 500 ml
Acne Reinigings Lotion – 500 ml
Acne Reinigings Lotion - 200 ml
Acne Reinigings Lotion – 200 ml
Acne Pakking/Masker - 250 ml
Acne Pakking/Masker – 250 ml
Acne Pakking/Masker -  50 ml
Acne Pakking/Masker – 50 ml
Acne Make-up nr. 0 - 30 ml
Acne Make-up nr. 0 – 30 ml
Acne Make-up no. 2 - 30 ml
Acne Make-up no. 2 – 30 ml
Acne Make-up no. 1 - 30 ml
Acne Make-up no. 1 – 30 ml
Acne Cryogenic Peel-Off mask - 5 stuks
Acne Cryogenic Peel-Off mask – 5 stuks
Acne Créme - 100 ml
Acne Créme – 100 ml
Intensa_Ampoule course_in magnetic box X-mas
Ampoule Course magnetic box X-mas
Intensa_hand cream, nail serum and nail file set
Hand cream + nail serum + nail file – set
Intensa_lip balsam_X-mas
Lippenbalsem X-Mas edition 12ml
Green Tec Make-up Collection in make-up bag
GreenTec Make-up Collection in make-up bag
Man_Comfort Skin Care X-mas Set
Comfort Skin Care X-mas Set MAN
Samtea_medi-feet_Winter Foot Care Set
Medi-feet Winter Foot Care Set
Paper Bag_Me time
Paper bag – Me time Glow time 18 x 8 x 22cm – 20st.

Wilt u ons iets vragen?

Besteed nog voor 50,00 en verzenden is gratis.